...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

HAUSTEK

Εξειδικευμένη τεχνολογία θέρμανσης

Η τεχνολογία εκπομπής θερμότητας που χρησιμοποιούν οι μονάδες της Haustek βασίζεται στον συνδυασμό τεχνολογίας που μιμείται τον τύπο θερμότητας που εκπέμπει ο ήλιος και την χρήση οικολογικού κεραμικού γυαλιού. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά εκπομπής θερμότητας του μήκους κύματος του ήλιου και του θερμαντικού σώματος βαθέως υπερύθρου είναι παρόμοια καθώς ο κύκλος εκπομπής θερμότητας του ήλιου έχει μιμηθεί σε εργαστηριακές συνθήκες και έχει υιοθετηθεί στην τεχνολογία θερμότητας των σωμάτων της Haustek. Τα θερμαντικά σώματα της Haustek εκπέμπουν μήκος κύματος βαθέως υπερύθρου (4-1.000 μικρά), το οποίο έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά εκπομπής, διάχυσης και διείσδυσης της θερμότητας  με αποτέλεσμα την αποδοτική θέρμανση. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι η άριστη σχέση απόδοσης και κόστους και η αίσθηση ζεστής θαλπωρής που αποκτά ο χώρος καθώς θερμαίνονται και τα αντικείμενα μαζί με τον αέρα.

Κρεμάστρες

Η Haustek διαισθάνεται τις ανάγκες σας και δημιουργεί εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν ευέλικτες επιλογες προσαρμοσμένες στις διάφορες ανάγκες και επιλογές σας. Η τεχνογνωσία και αποδοτικότητα των θερμαντικών σωμάτων μας διατίθεται και σε τύπο κρεμάστρα για λειτουργικότητα, ασφάλεια και προσωπικό στύλ στον χώρο υγιεινής, προσφέροντας επιλογές για να κάνετε εσείς του συνδυασμούς που θέλετε.
Κάθε στοιχείο μπορεί να τοποθετηθεί αυτόνομα ή συνδυαστικά με άλλα σε σύστημα με την ειδική μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας δημιουργώντας ένα ευχάριστα λειτουργικό, αποδοτικό και αίσθητικά άψογο σύνολο για εσάς.
Οι μονάδες αυτές εφαρμόζουν την τεχνολογία έξυπνης θέρμανσηςκαι ισοθερμικής διάχυσης ταυτόχρονα, μεγιστοποιοώντας το ρυθμό και το αποτέλεσμα στον χώρο υγιεινής με χαμηλή κατανάλωση (απο 400W εώς 600W ανα ώρα). Οι συνδυασμοί υλικών περιλαμβάνουν γυάλινες ή κεραμικές θερμικές επιφάνειες και ανοξείδωτες ή αλουμινένιες χειρολαβές σε συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στις επιλογές που θέλετε για το μπάνιο σας.