...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

HAUSTEK

Εξειδικευμένη τεχνολογία θέρμανσης

Η τεχνολογία εκπομπής θερμότητας που χρησιμοποιούν οι μονάδες της Haustek βασίζεται στον συνδυασμό τεχνολογίας που μιμείται τον τύπο θερμότητας που εκπέμπει ο ήλιος και την χρήση οικολογικού κεραμικού γυαλιού. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά εκπομπής θερμότητας του μήκους κύματος του ήλιου και του θερμαντικού σώματος βαθέως υπερύθρου είναι παρόμοια καθώς ο κύκλος εκπομπής θερμότητας του ήλιου έχει μιμηθεί σε εργαστηριακές συνθήκες και έχει υιοθετηθεί στην τεχνολογία θερμότητας των σωμάτων της Haustek. Τα θερμαντικά σώματα της Haustek εκπέμπουν μήκος κύματος βαθέως υπερύθρου (4-1.000 μικρά), το οποίο έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά εκπομπής, διάχυσης και διείσδυσης της θερμότητας  με αποτέλεσμα την αποδοτική θέρμανση. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι η άριστη σχέση απόδοσης και κόστους και η αίσθηση ζεστής θαλπωρής που αποκτά ο χώρος καθώς θερμαίνονται και τα αντικείμενα μαζί με τον αέρα.

Σειρά θερμαντικών σωμάτων POWER LINE

Η θέρμανση χώρου δεν ήταν ποτέ πιό αποδοτική και ομαλή. Η σειρά POWER Line της Haustek συνδυάζει τεχνολογία θέρμανσης βαθέως υπερύθρου και διάχυσης για εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση παρέχοντας πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο τις παραδοσιακές λύσεις. Χάρη σε διάφορα επίπεδα απόδοσης εώς και 3000W καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσης όλων των εσωτερικών χώρων.
Παρέχουν θερμική ομοιογένεια και διατήρηση της ροής θερμότητας προσφέροντας παράλληλα πολλές επιλογές μεγεθών και στοιχείων απόδοσης απο 500W εώς 3000W. Είναι σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν την εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου, καταλαμβάνοντας την ελάχιστη απαραίτητη επιφάνεια και παρέχοντας την δυνατότητα τοποθέτησης σε ύψη ακόμα και πάνω απο 180 εκατοστά ή ακόμα και στο ταβάνι. Η επιφάνεια του στοιχείου είναι σχεδιασμένη να μεγιστοποιεί την διασπορά θερμότητας την στιγμή που απαιτεί ελάχιστο και εύκολο καθαρισμό.