...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

HAUSTEK

Εξειδικευμένη τεχνολογία θέρμανσης

Η τεχνολογία εκπομπής θερμότητας που χρησιμοποιούν οι μονάδες της Haustek βασίζεται στον συνδυασμό τεχνολογίας που μιμείται τον τύπο θερμότητας που εκπέμπει ο ήλιος και την χρήση οικολογικού κεραμικού γυαλιού. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά εκπομπής θερμότητας του μήκους κύματος του ήλιου και του θερμαντικού σώματος βαθέως υπερύθρου είναι παρόμοια καθώς ο κύκλος εκπομπής θερμότητας του ήλιου έχει μιμηθεί σε εργαστηριακές συνθήκες και έχει υιοθετηθεί στην τεχνολογία θερμότητας των σωμάτων της Haustek. Τα θερμαντικά σώματα της Haustek εκπέμπουν μήκος κύματος βαθέως υπερύθρου (4-1.000 μικρά), το οποίο έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά εκπομπής, διάχυσης και διείσδυσης της θερμότητας  με αποτέλεσμα την αποδοτική θέρμανση. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι η άριστη σχέση απόδοσης και κόστους και η αίσθηση ζεστής θαλπωρής που αποκτά ο χώρος καθώς θερμαίνονται και τα αντικείμενα μαζί με τον αέρα.

Γεννήτρια θερμότητας DUAL AG+ KAI NEO C++

Η αρχή λειτουργίας των σωμάτων της Haustek είναι η κατανάλωση λιγότερης ενέργειας αναλογικά με την αύξηση του ρυθμού θερμότητας του χώρου. Η αποκλειστική εφαρμογή αργύρου στο γυαλί ή στο κεραμικό αποτελεί και τον πυρήνα λειτουργίας του σώματος όντας το αποκλειστικό υλικό εκπομπής θερμότητας.
Στο σύστημα αυτό η θερμική ακτινοβολία δημιουργείται απο την ταλάντωση των μορίων αργύρου και εκπέμπεται στην κεραμική ή γυάλινη επιφάνεια. Όταν η θερμοκρασία φτάσει σε ένα επίπεδο, η κατανάλωση ενέργειας ελαχιστοποιείται, σχεδόν μηδενίζεται, την στιγμή που η εκπομπή θερμότητας στον χώρο διατηρείται σε μέγιστο βαθμό καθώς οι αισθητήρες θερμοκρασίας και η σταθερή απόδοση των μορίων αργύρου εξυπηρετούν αυτό ακριβώς τον σκοπό.
Η γεννήτρια θερμότητας αργύρου AG++ μετατρέπει τον ηλεκτρισμό σε θέρμανση σε ποσοστό 100% χωρίς να εκπέμπει ορατό φώς, κάτι που το καθιστά ακόμα πιο αποδοτικό. Με τον τρόπο αυτό θερμαίνονται τα υλικά στον χώρο (τοίχοι , έπιπλα) και η θερμότητα διαχέεται ομαλά και στον αέρα χωρίς να δημιουργείται ρέυμα ψυχρού ή θερμού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πλέον ανθρώπινη αίσθηση θέρμανσης και θαλπωρής καθώς και την εξάλειψη της όποιας υγρασίας των αντικειμένων χωρίς να ξεραίνεται ο αέρας.
Συγκριτικά με άλλα συστήματα θέρμανσης τα σώματα της Haustek δεν έχουν μείωση απόδοσης καθόλη τη διάρκεια ζωής τους. Απο την στιγμή που εξασφαλίζεται η προδιαγεγραμμένη λειτουργία αποδίδουν χωρίς μειώσεις και απώλειες με σιωπηλή λειτουργία καθώς δεν έχουν μηχανικά ή κινητά μέρη.

Ιονιστής χώρου

Πρόσθετο προτέρημα της αρχής λειτουργίας και των υλικών των θερμαντικών σωμάτων της Haustek είναι και ο ιονισμός του αέρα που εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον και μείωση των αλλεργικών συμπτωμάτων.
Σε αντίθεση με άλλους τύπους συσκευών θέρμανσης που θερμαίνουν τον αέρα ή σε μικρή ακτίνα απο το σημείο τοποθέτησης τους τα πάνελ βαθέως υπερύθρου της Haustek θερμαίνουν σε γωνία 180 μοιρών όλο το περιβάλλον και τα αντικείμενα. Αυτό το φαινόμενο ισοθερμικής διασποράς δημιουργεί μια ολοκληρωμένη θερμοκρασία σε όλο τον χώρο με αποτέλεσμα απο ένα σημείο και μετά τα ίδια τα αντικείμενα όχι μόνο να μην απορρόφουν θερμότητα για να ζεσταθούν, αλλά επιπλέον να αποτελούν τα ίδια μια πηγή θέρμανσης καθώς θα αποβάλλουν την θερμότητα ακόμα και μετά το κλείσιμο της θέρμανσης.

Σειρά θερμαντικών σωμάτων ELEGANZ LINE

Οι επιλογές θέρμανσης σε νέους υπό ανακαίνηση ή χρείζοντες αλλαγή θερμαντικών σωμάτων χώρους είναι το πεδίο εφαρμογής της σειρας Eleganz απο την Haustek .
Με εξαιρετικά εκτεταμένο φάσμα σχεδίων και μεγεθών και σε συνδυασμό με διάφορα επίπεδα κατανάλωσης,  προσαρμόζουμε στον χώρο σας ένα αποδοτικό, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο και αισθητικά άρτιο θερμαντικό σώμα υλοποιοώντας εφαρμογές σχεδιασμού εσωτερικών χώρων σε άσπρο, μαύρο, καθρέφτη, συμπαγές χρώμα ή κεραμικό εναρμονισμένα με τις προσωπικές σας επιλογές στον χωρο και βέβαια και σε ειδική παραγγελία με εξατομικευμένο σχέδιο που θα μας προσκομίστε.
Ολά αυτά σε συνδυασμό με επιλογές λειτουργικότητας και συστήματα προστασίας που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε το θερμαντικό σώμα οπουδήποτε στον τοιχο.