...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η δυνατότητα ενεργειακά και θερμικά αποδοτικής, ασφαλούς αλλα ταυτόχρονα οικονομικής θέρμανσης είναι πλέον διαθέσιμη.
Η εταιρία μας με εκτεταμένη εμπειρία στις ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές υποδομές κτιρίων και χώρων διαθέτει και τοποθετεί τα σύγχρονα θερμαντικά συστήματα της HAUSTEK. Ενσωματώνωντας τεχνολογία αιχμής με γεννήτριες θερμότητας απο άργυρο και κεραμικό στοιχείο, τα θερμαντικά σώματα HAUSTEΚ προσφέρουν ταχύτατη, ομοιογενή και οικονομική θέρμανση χώρων με απόλυτη ασφάλεια για τους ανθρώπους και τον χώρο.
Επιπλέον τα συστήματα θερμικής διάχυσης της HAUSTEK λειτουργούν και ώς ιονιστές χώρου, προσφέροντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι κάθε άλλου συστήματος θέρμασης. Όλα αυτά αθόρυβα και καθαρά χωρίς καυτές θερμαντικές επιφάνειες σε άμεση επαφή με τυχόν κίνηση μικρών παιδιών στο χώρο με εξαιρετική χωροταξική ωφέλεια, (τοποθετούνται και σε ύψος 1,80 ή και στο ταβάνι) για να μην καταλαμβάνουν τον ωφέλιμο σας χώρο και με καμία ιδιαίτερη ανάγκη τεχνικής προετοιμασίας στα σημεία τοποθέτησης.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και ολοκληρώνει την εγκατάσταση των πρωτοποριακών αυτών συστημάτων δίνοντας σας ένα αίσθημα θαλπωρής που απουσιάζει απο τα συμβατικά ευρέως διαδεδομένα συστήματα θέρμανσης. Χάρη στην τεχνογνωσία και την ολοκληρωμένη υλικοτεχνική υποδομή μας είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε κάθε χώρο απο ένα δωμάτιο εώς ένα ξενοδοχείο και εκθεσιακό χώρο.